Wat is een aardgasketel?

Een gasketel maakt gebruik van aardgas om uw woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Aardgas is een veilige energiebron die uw woning op enkele minuten tijd volledig kan opwarmen. Kies uit een divers aanbod aan ketels met een maximaal rendement, van een open tot gesloten model of van een vloer- tot gaswandketel. Bespaar energie en ga voor warmtecomfort met een centrale verwarming op gas.

Viessmann gascondensatieketels koppelen een hoog rendement aan uitgebreid comfort

Giots nv kiest voor kwaliteitsvolle gasketel merken, zoals Viessmann.

Giots nv gelooft voor 200 % in de betrouwbaarheid van elke Viessmann gascondensatieketel. De nieuwe generatie gasverwarming is milieuvriendelijk, spaarzaam en doeltreffend. Wij kiezen uitsluitend voor technische installaties met uitstekende energieprestaties. De prijs van een condensatieketel op gas kan variëren. Aarzel niet om een vrijblijvende prijsofferte aan te vragen.

Giots nv is uw specialist in het installeren van uw verwarmingsketel op gas.

Een traditionele gasketel vervangen of een nieuwe gascondensatieketel plaatsen? Giots nv luistert naar uw vragen en geeft advies op maat van uw woning of gebouw. Professionele installateurs komen langs met kennis en vakmanschap en monteren een gebruiksvriendelijke hoogrendementsketel op gas. Ze stemmen uw ketel perfect af zodat uw verwarming altijd op volle kracht werkt.

Giots nv is een vaste partner voor een volledig en kwalitatief gasketel onderhoud.

Onze erkende technici zijn gespecialiseerd in herstellingen en onderhoud van uw gasketel. Ervaren vakmannen komen tweejaarlijks langs voor een wettelijk verplichte keuring van uw gasketel. Na een grondige controle krijgt u een reinigings- en verbrandingsattest. Zo voorkomen we storingen en verhogen we de duurzaamheid van uw installatie. Wij garanderen een vlotte dienstverlening en komen langs voor elke herstelling, van een kleine reparatie tot het vervangen van een gasboiler.