Giots nv

Installateur van centrale verwarming

Giots nv is een installatiebedrijf uit Wellen met meer dan 60 jaar ervaring op gebied van centrale verwarming, sanitair, koeling, ventilatie, zonne-energie, warmtepompen en elektriciteit. Voor alle technieken in uw woning of bedrijfsgebouw kan u bij ons terecht.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Vernieuwing mazoutketel
Giots nv - Vernieuwing mazoutketel
> Meer
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van zonnepanelen waar we trots op zijn

  • Plaatsen van energiebesparende maatregelen
Giots nv - Plaatsen van energiebesparende maatregelen
> Meer
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

De specialist in uw buurt

Vanuit Wellen opereren wij in heel Limburg, de Kempen en de oostkant van Vlaams-Brabant: As, Beringen, Diepenbeek, Genk, Halen, Ham, Hasselt, Heusden, Leopoldsburg, Opglabbeek, Tessenderlo, Zonhoven, Zutendaal, Achel, Hechtel, Helchteren, Kessenich, Lommel, Maaseik, Neerpelt, Overpelt, Grote-Brogel, Alken, Beverst, Bommershoven, Batsheers, Herstappe, Hoeselt, Kortessem, Gellik, Eisden, Genoelselderen, Tongeren, Aarschot, Assent, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Geetbets, Bunsbeek, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Kortenaken, Leuven, Drieslinter, Linden, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel, Duisburg, Houwaart, Bost, Tremelo, Budingen, Arendonk, Balen, Beerse, Dessel, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Lille, Meerhout, Merksplas, Mol, Olen, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar en Westerlo.